Ontdek Córdoba

Walking Dinner Córdoba

Ontdek de stad en geniet van 3 gangen bij 3 verschillende restaurants 


Wat is Walking Dinner Córdoba


Walking Dinner bestaat al in meer dan 50 steden in Europa en is de perfecte kans om de stad en de gastronomie te leren kennen. Het is een ideaal uitje voor echtparen, familie of vrienden!


Maak kennis met de Spaanse gastronomie en de stad Córdoba tijdens de Walking Dinner Córdoba. Al wandelend kom je langs de highlights van de stad. In de routebeschrijving die je ontvangt vind je alle interessante informatie over de bezienswaardigheden die je tegenkomt. 


Tijdens de Walking Dinner Córdoba kom je langs 3 verschillende locale restaurants waar ze op je zullen wachten om te genieten van een heerlijk lokaal gerecht samen met een glaasje wijn of ander drankje. Je kunt in elk restaurant kiezen tussen 3 verschillende gerechten dus er zal altijd wel wat lekkers tussen zitten. Zelfs als je vegetarisch bent is deze Walking Dinner zeker een aanrader!

Wat kun je van een avond Walking Dinner Córdoba verwachten


Je begint de Walking Dinner om 20:00 uur bij het eerste restaurant die het voorgerecht voor jullie klaar zet. Vervolgens ga je een leuke stadswandeling maken van ca 30 minuten naar het volgend restaurant waar het hoofdgerecht wordt geserveerd. Daarna wandel je nog eens ca 30 minuten naar het laaste restaurant waar je kunt kiezen uit een heerlijk dessert en waar de Walking Dinner ook eindigt. Alle restaurants zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan een minimale van 4,5 van de 5 sterren op Tripadvisor. 


Hoe kan ik boeken of meer informatie krijgen?


Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons info@ontdekcordoba.com. Wij zullen de aanvraag bevestigen en de betaallink opsturen. Nadat de betaling is afgerond krijg je automatisch een bevestingsmail met een unieke reserveringsnummer en een PDF routebeschrijving met alle informatie. Op het moment van het boeken worden alle restaurants automatisch op de hoogte gebracht dus je hoeft niks meer te doen en ben je verzekerd van een gereserveerd tafeltje. 


Wil je de leukste restaurants ontdekken voor een goede prijs-kwaliteit en genieten van een culinair avondje, boek dan Walking Dinner Córdoba.

Tip: boek nu je hotel of accommodatie direct online


Via Booking.com is het zeer gemakkelijk als het aankomt van het boeken van een hotel of accommodatie. Hun prijzen zijn altijd scherp en omboeken of annuleren is vaak zonder kosten.

Booking.com

Wat leuk dat je tot hier bent gekomen! Wie ben ik...

Mijn naam is Francisco, geboren in Nederland maar al sinds 2006 wonende in Spanje. Op jonge leeftijd ben ik met mijn ouders naar Córdoba (Andalusië) verhuisd. Een prachtige stad waar mijn moeder oorspronkelijk vandaan komt. 


Na mijn studie toerisme ben ik sinds 2017 gediplomeerde gids in Córdoba en eigenaar van een delicatessen winkel Descubre Córdoba. Naast culturele (fiets-) tours door de stad, geef ik ook graag wijnproeverijen en laat ik je kennismaken met de spaanse gastromonie.