Ontdek Córdoba

Top 10 Beste Hotels in Córdoba

Waar overnachten in Córdoba


Ben je op zoek naar een goed hotel in Córdoba? Wil je in het centrum of net even erbuiten? Dichtbij het oude centrum of in de natuur? Córdoba heeft een ruim aanbod van verschillende hotels. Op de website van Time to Momo heb je een hele selectie aan hotels met goeie prijs/kwaliteit verhouding. 


Kun je tussen alle aanbod niks vinden? Om het makkelijker te maken hebben we hier een selectie gemaakt van de beste hotels in Córdoba. 


1. Hotel H10 Palacio Colomera ****


H10 Palacio Colomera is een gebouw uit 1928 in gebruik geweest door de “Condes de Colomera”. Compleet gerestaureerd en centraal gelegen bij de Plaza de las Tendillas. Geniet in de avond van het dakterras van dit hotel met panoramische uitzicht op de stad.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel H10 Palacio Colomera



2. Hotel Hospes Palacio de Bailio *****


Hospes Palacio de Bailio is een van de twee 5-sterren hotels die Córdoba kent. Overnacht je hier, is alle luxe aan de orde. Dit hotel kent veel historie en je krijgt zelfs in rondleiding door de oude romeinse woning uit de eerste eeuw die daar te vinden is. Ook beschikken ze over romeinse baden waar je gebruik van kan maken tijdens je verblijf.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel Hospes Palacio de Bailio



3. Hotel Boutique Casas de la Judería ****


Boutique hotel Casas de la Judería is een samenvoeging van 5 paleishuizen met verschillende “Patios”. Gelegen midden in de Joodse wijk, zal je de meest bekende highlights van de stad op minuten loopafstand terugvinden.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel Boutique Casas de la Judería



4. Hotel Ayre Córdoba ****


Ayre Córdoba is een hotel gelegen in de bergen ten noorden van de stad. Het bevindt zich op 10 minuten rijden van het oude centrum en zowel met de taxi als de bus is het centrum makkelijk te bereiken. Hou je van natuur en wandelingen door de bossen? Dan is dit hotel een perfecte uitvalbasis.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel Ayre Córdoba



5. Hotel Soho Boutique Capuchinos ****


Soho Boutique Capuchinos kent een zeer moderne decoratie en is gelegen naast het emblematische plein: Plaza de los Capuchinos. Centraal gelegen en op loopafstand van alle bezienswaardigheden zowel van het oude als het moderne centrum van Córdoba.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel Soho Boutique Capuchinos

6. Apartamentos Suites la Posada del Pilar


Suites la Posada del Pilar is een aanrader niet alleen voor echtparen maar ook voor families. Luxe en ruime appartementen uitgerust met een eigen privé keuken en wasmachine zodat je hier prima voor langere termijn kunt vertoeven. Gelegen in de lokale en rustige wijk Santa Marina en op een paar minuten lopen van Palacio de Viana.

  

Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Apartamentos Suites la Posada del Pilar


7. Hotel Balcón de Córdoba ****


Balcón de Córdoba heeft 10 exclusieve kamers in een eeuwenoude woning omringt door verschillende binnenplaatsen. Geniet van het dakterras met uitzicht op de Mezquita en kom tot rust in dit hotel met alle luxe wat ze te bieden hebben.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel Balcón de Córdoba


8. Hotel Eurostars Patios de Córdoba ****


Eurostars Patios de Córdoba zit gelegen naast het oude stadsplein “Plaza de la Corredera”. Zoals gebruikelijk in Córdoba, vind je de ontbijtzaal van dit hotel resten van zowel de Romeinse, Moorse als Joodse periode.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel Eurostars Patios de Córdoba


9. Hotel NH Amistad ****


NH Amistad bevindt zich binnen in de oude stadsmuur van Córdoba. Gelegen naast de Synagoge zit het in het hartje van de Joodse wijk. Hou er wel rekening mee dat het lastig te bereiken is met de auto en wees voorbereid op de smalle straatjes die zo bekend zijn in Córdoba.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel NH Amistad


10. Hotel Eurostars Conquistador ****


Eurostars Conquistador gelegen tegenover de grote Mezquita. Wil je niet ver verwijderd zijn van de hoofdbezienswaardigheid van de stad, is dit hotel de beste keus. Ook kan je makkelijk beneden de auto parkeren in hun parkeergarage en is het hotel van alle comfort voorzien.


Prijzen, reviews, beschikbaarheid en meer informatie: Hotel Eurostars Conquistador

Tip: meer hotels bekijken? Zoek hieronder je hotel of accommodatie direct online


Via Booking.com is het zeer gemakkelijk als het aankomt van het boeken van een hotel of accommodatie. Hun prijzen zijn altijd scherp en omboeken of annuleren is vaak zonder kosten.

Booking.com

Wat leuk dat je tot hier bent gekomen! Wie ben ik...

Mijn naam is Francisco, geboren in Nederland maar al sinds 2006 wonende in Spanje. Op jonge leeftijd ben ik met mijn ouders naar Córdoba (Andalusië) verhuisd. Een prachtige stad waar mijn moeder oorspronkelijk vandaan komt. 


Na mijn studie toerisme ben ik sinds 2017 gediplomeerde gids in Córdoba en eigenaar van een delicatessen winkel Descubre Córdoba. Naast culturele (fiets-) tours door de stad, geef ik ook graag wijnproeverijen en laat ik je kennismaken met de spaanse gastromonie.