Ontdek Córdoba

Hammam Al Andalus - Arabische baden in Cordoba

Geniet en ervaar de autentieke baden en ga terug naar de moorse tijd!


Wat is Hammam Al Andalus Cordoba?


Een Hammam of arabisch/moors/turks bad is een gebouw dat uit verschillende zalen bestaat. Een Hammam bestaat uit een koud- , lauw- en heetwaterbad, stoombad, massageruimte en relax zaal. De arabische baden waren zeer populair in de moorse tijd, er waren maar liefst 600 publieke en privé baden te vinden in Córdoba. 


Met Hammam al Andalus Cordoba kun je deze ervaring beleven en terug in de tijd gaan. Maak een tijdreis naar de 10de eeuw en voel je als een echte Kalief in deze autentieke baden. Kies uit alleen baden of ga voor de complete beleving en boek een massage met Kessa (MIDRA). Zeker aan te raden! 

Hoe werkt Hammam Al Andalus Cordoba?


Het idee van een Hammam is om heerlijk tot rust te komen. De sfeer is erg ontspannen en overal branden er kaarsen. Eenmaal binnen krijg je een handdoek (je moet alleen je badkleding meenemen) en word je naar een zaal gebracht waar je kunt genieten van een heerlijk kopje thee. Hou er rekening mee dat bij Hammam Al Andalus mannen en vrouwen in badkleding samen baden. Op die manier zijn de baden voor iedereen toegangelijk (ook voor kinderen vanaf 6 jaar). Heb je geen badkleding, dan kun je ze bij aankomst bij de receptie kopen of huren. 

Hoe boek je Hammam Al Andalus Cordoba?

 

Na een gezellige en leerzame tocht met een escape- of fietstour door Córdoba is de Hammam de perfecte locatie om na afloop heerlijk te relaxen. Om jezelf van een plek te verzekeren is het zeker aan te raden om van tevoren te boeken, er zijn maar zeer beperkte plaatsen. Het Hammam is boekbaar iedere 2 uur vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur. Bel of vul onderstaand formulier in, we regelen graag de Tickets. Stuur ons een boekingsverzoek en wij zorgen voor de rest. Bezoek Hammam al Andalus Cordoba en kom na anderhalf uur herboren naar buiten.

 
 
 
 
 
 
Emerge
Mimma15
Mimma30
Mimma45
Mimma60
Midra30
Midra45
 
 
 

Wil je de stad ontdekken met een gids? Boek je tour hier