Ontdek Córdoba

Bed & Breakfast Córdoba - Casa el Pozo Cordobés

Charmante bed and breakfast in het binnenland van Andalusië!


Het verhaal achter Casa el Pozo Cordobés


Casa el Pozo is een kleine B&B gelegen op loopafstand van de stad Córdoba. Eigenaren Henk en MariCarmen is een Nederlands/Spaans echtpaar die dit bedrijf al meer dan 15 jaar runnen. Beide spreken ze goed nederlands en kennen de spaanse cultuur. Bij de B&B hebben ze een prachtige fruitboomgaard waar het fijn is om er te vertoeven, en ook het zwembad is een heerlijke plek om even af te koelen na een bezoek aan de stad.


De eigenaren kennen de omgeving zeer goed en zijn bekend met de lokale keuken. Zo serveren ze in de ochtend een heerlijk ontbijt met producten uit eigen tuin zoals, verse sinaasappelsap, eieren en natuurlijk hun eigengemaakte jam. Ook 's avonds is er mogelijkheid om te eten in het B&B en wordt er gekookt naar wensen van de gasten, waar je kunt genieten van een uniek 3 gangen-menu of Tapas.  

Hoeveel kamers heeft Casa el Pozo Cordobés en welke services zijn er beschikbaar


Casa el Pozo Cordobés heeft 4 ruime 2-persoonskamers met privé douche, toilet en wastafel. Alle kamers beschikken over balkon en 1 heeft zelfs een eigen privé balkon met uitzicht op de bergen. Wat de Bed and breakfast in Córdoba vooral te bieden heeft is een persoonlijke sfeer in een rustige omgeving. Naast de ruime kamers zijn er ook de volgende faciliteiten:

  • Gratis Wifi
  • Gratis (afgesloten) Parkeerplaats
  • Ruime Terrassen
  • Een openluchtzwembad
  • Een minibar met heerlijke drankjes

Locatie, prijzen en hoe boek je bij B&B Casa el Pozo Cordobés

 

De Bed & Breakfast is gelegen op 20 minuten loopafstand van het levendige Córdoba met veel terrassen, winkels en historie. Kom je met de auto, ben je in 5 minuten in het historisch centrum waar de Mezquita het hoogtepunt is. Ook is het zeer aangenaam om vanaf de B&B naar de stad te fietsen en daarna op verkenning te gaan met een gezellige fietstour met gids door Córdoba.


Prijzen zijn geldig vanaf minimaal 2 nachten. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en voor 2 personen. Bij boeking van een kamer voor 1 persoon wordt 80% van de prijs in rekening gebracht.

  • Prijs voor 2 nachten €60,- per nacht 
  • Prijs vanaf 3 nachten €55,- per nacht
  • Prijs vanaf een week €50,- per nacht


Om te reserveren vul onderstaand formulier in, we regelen graag je verblijf in dit B&B in Córdoba. Stuur ons een boekingsverzoek en wij zorgen voor de rest!

B&B Casa el Pozo Cordobés, Calle Tavira 8, 14005 Córdoba 

 
 
 
 
 
 
 
 

Wil je de stad ontdekken met een gids? Boek je tour hier